Τα Highlight μας

Η LOCTITE και η TEROSON διαθέτουν σημαντική τεχνογνωσία και καινοτόμες ιδέες. Εργαζόμαστε συνεχώς για να τελειοποιήσουμε τα προϊόντα μας και τις διαδικασίες παραγωγής, ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πελατών και των καταναλωτών μας. Παρακάτω θα βρείτε παραδείγματα καινοτόμων προϊόντων και λύσεων που έχει αναπτύξει η Henkel.


Τόσο δυνατά, εύχρηστα και ανθεκτικά, οι δυνατότητες συγκόλλησης είναι απεριόριστες. Τα LOCTITE Γενικής Χρήσης Κατασκευαστικά Συγκολλητικά, εμπνευσμένα από την τεχνολογία των υβριδικών, αποτελούν μια καινοτομία στην κατασκευαστική συγκόλληση. Έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν τις πιο υψηλές απαιτήσεις στον σχεδιασμό συναρμολόγησης και συντήρησης για:

Η Henkel αναβάθμισε την γκάμα των προϊόντων της στις τεχνολογίες χημικές φλάντζες και στεγανοποίηση σπειρωμάτων δημιουργώντας καινοτομικές φόρμουλες στα προϊόντα LOCTITE 518 και LOCTITE 577. Πλέον τα προϊόντα αυτά αποδίδουν καλύτερα σε εφαρμογές κάτω από δύσκολες συνθήκες λειτουργίας.

Η Henkel προσφέρει υψηλής ποιότητας εξοπλισμό ελέγχου και δοσομέτρησης για κάθε πρόκληση στην βιομηχανία παραγωγής. Διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία που εγγυάται το υψηλότερο επίπεδο τεχνογνωσίας, και το όποιο υποστηρίζεται, από απαράμιλλη για τον κλάδο, τεχνική εξυπηρέτηση.

Το LOCTITE 55 έχει σχεδιαστεί για την ασφάλιση και στεγανοποίηση των μεταλλικών και πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων. Δεν απαιτείται χρόνος σκλήρυνσης και τα αποτελέσματα είναι άμεσα, πλήρη πίεση στεγανοποίησης.Η ιδανική επιλογή για γρήγορη, εύκολη και αξιόπιστη στεγανοποίηση!

Η ασφαλής διακίνηση ευπαθών εμπορευμάτων, όπως είναι τα τροπικά φρούτα, θέτει υψηλές απαιτήσεις για τα εμπορευματοκιβώτια που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά τους.

Η Βρετανική εταιρεία τροχόσπιτων Elddis έχει αλλάξει ριζικά τις μεθόδους κατασκευής της, ευνοώντας μια πλήρως συνδεδεμένη κατασκευή έναντι μιας με τη χρήση μηχανικών συνδετικών. Στο παρελθόν αποτελούνταν από περίπου 800 βίδες οι οποίες αντικαταστάθηκαν από συγκολλητικά για δομικές και εξωτερικές συγκολλήσεις.

Η διαπιστευμένη συντήρηση καθώς και οι γρήγορες, ασφαλείς και ανθεκτικές επισκευές είναι κρίσιμοι παράγοντες για την αποτελεσματική λειτουργία ενός εργοστασίου.
Το Σύστημα Επισκευής LOCTITE είναι μια γρήγορη και οικονομική εναλλακτική μέθοδος της αντικατάστασης σωλήνων.

Οι διαρροές αέρα δεν είναι ορατές με μια πρώτη ματιά - αλλά μπορεί προφανώς να προκαλέσουν  ζημιά και επιπτώσεις στα εργαλεία και τα εξαρτήματα.

Γρήγοροι Σύνδεσμοι
Πολυμέσα & Λήψεις