Τα Highlight μας

Η LOCTITE και η TEROSON διαθέτουν σημαντική τεχνογνωσία και καινοτόμες ιδέες. Εργαζόμαστε συνεχώς για να τελειοποιήσουμε τα προϊόντα μας και τις διαδικασίες παραγωγής, ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πελατών και των καταναλωτών μας. Παρακάτω θα βρείτε παραδείγματα καινοτόμων προϊόντων και λύσεων που έχει αναπτύξει η Henkel.


Η Henkel αναβάθμισε την γκάμα των προϊόντων της στις τεχνολογίες χημικές φλάντζες και στεγανοποίηση σπειρωμάτων δημιουργώντας καινοτομικές φόρμουλες στα προϊόντα LOCTITE 518 και LOCTITE 577. Πλέον τα προϊόντα αυτά αποδίδουν καλύτερα σε εφαρμογές κάτω από δύσκολες συνθήκες λειτουργίας.

Η Henkel προσφέρει υψηλής ποιότητας εξοπλισμό ελέγχου και δοσομέτρησης για κάθε πρόκληση στην βιομηχανία παραγωγής. Διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία που εγγυάται το υψηλότερο επίπεδο τεχνογνωσίας, και το όποιο υποστηρίζεται, από απαράμιλλη για τον κλάδο, τεχνική εξυπηρέτηση.

H LOCTITE 4090 είναι μια καινοτόμα υβριδική κόλλα που συνδυάζει την δύναμη συγκόλλησης και την ταχύτητα που χρειάζεστε για να λύσετε τις προκλήσεις στο σχεδιασμό και την συναρμολόγηση. Με την ταχύτητα μιας κόλλας στιγμής και την δύναμη ενός κατακευαστικού συγκολλητικού, η LOCTITE 4090 προσφέρει ταυτόχρονα απόδοση και ευελιξία.

Το LOCTITE 55 έχει σχεδιαστεί για την ασφάλιση και στεγανοποίηση των μεταλλικών και πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων. Δεν απαιτείται χρόνος σκλήρυνσης και τα αποτελέσματα είναι άμεσα, πλήρη πίεση στεγανοποίησης.Η ιδανική επιλογή για γρήγορη, εύκολη και αξιόπιστη στεγανοποίηση!

Η ασφαλής διακίνηση ευπαθών εμπορευμάτων, όπως είναι τα τροπικά φρούτα, θέτει υψηλές απαιτήσεις για τα εμπορευματοκιβώτια που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά τους.

Η Βρετανική εταιρεία τροχόσπιτων Elddis έχει αλλάξει ριζικά τις μεθόδους κατασκευής της, ευνοώντας μια πλήρως συνδεδεμένη κατασκευή έναντι μιας με τη χρήση μηχανικών συνδετικών. Στο παρελθόν αποτελούνταν από περίπου 800 βίδες οι οποίες αντικαταστάθηκαν από συγκολλητικά για δομικές και εξωτερικές συγκολλήσεις.

Γρήγοροι Σύνδεσμοι
Πολυμέσα & Λήψεις