Άλλοι Ιστότοποι

H Henkel έχει σχεδιάσει μια σειρά ιστοτόπων ειδικά για κάθε κλάδο της βιομηχανίας, οι οποίοι περιλαμβάνουν τα βασικά οφέλη, τα τελευταία νέα, ιστορίες περιπτώσεων εφαρμογών, βίντεο και πολλά άλλα. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτούς τους ιστότοπους, κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για να μεταφερθείτε απευθείας σε αυτές τις σελίδες.Success Secured

Η χρήση συγκολλητικών LOCTITE είναι η απάντηση στις μεθόδους μηχανικής ασφάλισης και στερέωσης. Τα συγκολλητικά μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να αποκτήσει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Αν ψάχνετε να αυξήσετε την αξιοπιστία και να βελτιώσετε την παραγωγική σας διαδικασία, τότε ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε τα προϊόντα και τις λύσεις που εμπιστεύονται οι μηχανικοί σε όλο τον κόσμο τόσο στον σχεδιασμό σας όσο και στις διαδικασίες παραγωγής και συντήρησης.

  www.loctite-success.gr


Οδηγός Συντήρησης

Είναι πολύ εύκολο να βρείτε το κατάλληλο προϊόν για τις ανάγκες σας: Πλοηγηθείτε μέσω αναζήτησης προϊόντος, κατηγορία εφαρμογής ή μέσω συγκεκριμένης εργασίας συντήρησης. Οι οδηγίες εφαρμογής των προϊόντων σας δίνουν χρήσιμες συμβουλές για το πώς να τα χρησιμοποιήσετε. Μέσω της ενότητας  εύρεσης εμπόρου μπορείτε να βρείτε από πού θα αγοράσετε το προϊόν που επιλέξατε.

  Οδηγός Συντήρησης

Γρήγοροι Σύνδεσμοι
Χρειάζεστε βοήθεια;

Τηλεφωνήστε στο: 210 4897200 (08.00 – 16.00 Δευτέρα έως Παρακευή)

Πολυμέσα & Λήψεις