Η μάρκα LOCTITE® της Henkel είναι η αξιόπιστη επιλογή για πρωτοπόρες, υψηλής απόδοσης λύσεις συγκόλλησης, στεγανοποίησης και επίστρωσης. 

Η ασταμάτητη δύναμη του ανθρώπου και των μηχανών.

Η LOCTITE® είναι η κορυφαία μάρκα παγκοσμίως για συγκολλητικά, στεγανωτικά και επεξεργασία επιφανειών. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία που διαθέτουμε, προσφέρουμε λύσεις που ανταποκρίνονται στους στόχους μας για πιο αποδοτικά συγκολλητικά που είναι ανθεκτικά, ισχυρά και μακράς διαρκείας για να απελευθερώσουν τις απεριόριστες δυνατότητες του ανθρώπου και των μηχανών. Μάθετε περισσότερα για το εύρος των προϊόντων μας για τις πιο απαιτητικές βιομηχανικές εφαρμογές.

Υπηρεσίες Βιομηχανικής Συντήρησης και Σχεδιασμού Παραγωγής LOCTITE

Οι υπηρεσίες LOCTITE βοηθούν το προσωπικό συντήρησης να αποτρέψει τις χρόνιες αστοχίες του εξοπλισμού που οδηγούν σε απρόβλεπτες διακοπές λειτουργίας και επιτρέπουν στις ομάδες σχεδιασμού και παραγωγής να μειώσουν το κόστος και να επεκτείνουν τη ζωή του προϊόντος με νέες μεθόδους συναρμολόγησης.

Ένας εμπειρογνώμονας Μηχανικών Λύσεων LOCTITE θα κάνει έναν έλεγχο της παραγωγικής σας διαδικασίας, θα διεξάγει πρακτική εξάσκηση και θα προσφέρει λύσεις εξοικονόμησης κόστους.

Τα αποτελέσματα; 25% μείωση του χρόνου συναρμολόγησης για έναν κατασκευαστή. Πλησιάζοντας σε μηδενικό μη προγραμματισμένο χρόνο εκτός λειτουργίας για πολλούς άλλους. Δείτε πώς οι Υπηρεσίες Εκπαίδευσης της LOCTITE μπορούν να σας ωφελήσουν προγραμματίζοντας σήμερα μια συνάντηση.

Τεχνολογίες για τις μεγαλύτερες προκλήσεις της βιομηχανίας.

Συνδυάζουμε την καινοτομία και την τεχνολογία για να παρέχουμε λύσεις προϊόντων που είναι απαραίτητες σε αμέτρητες εφαρμογές της βιομηχανίας. Πρωτοπορούμε στις αγορές του σήμερα και χτίζουμε τις αγορές του αύριο με τις τεχνολογίες μας με ισχυρές μάρκες συγκολλητικών, στεγανωτικών και λειτουργικών επιχρισμάτων.

Βιομηχανικές αγορές 

Η μάρκα LOCTITE® είναι η αξιόπιστη επιλογή για συγκολλητικά υψηλής απόδοσης, στεγανοποίησης και επίστρωσης για την κατασκευή εξαρτημάτων ανά τον κόσμο. Τα προϊόντα LOCTITE® χρησιμοποιούνται σε αντικείμενα που αγγίζουν τομείς της καθημερινής ζωής, από αεροσκάφη έως έπιπλα. Οι επαγγελματίες της εταιρείας μας επικεντρώνονται στη βελτιστοποίηση των διαδικασιών, μειώνοντας το κόστος με τη δημιουργία προϊόντων που βελτιώνουν την απόδοση και κατανοώντας κάθε πρόκληση σε κάθε τομέα ενασχόλησης των αξιότιμων πελατών μας.

Αυτοκίνητο και Μεταφορές Έπιπλα και δομικά εξαρτήματα 
Ηλεκτρονική Βιομηχανία  Κατασκευαστικός τομέας
Ιατρικά προϊόντα, προϊόντα υγιεινής και φαρμακευτικά Συσκευασία και Χαρτί 
Μεταλλουργία
Βιομηχανική Συντήρηση και Επισκευή

Ιστορίες επιτυχίας LOCTITE®



Επικοινωνήστε μαζί μας

Παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό. Για άμεση τεχνική υποστήριξη παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλέφωνο
+30 2104897201

Υπάρχουν ορισμένα σφάλματα, διορθώστε τα παρακάτω
Τι θα θέλατε να ζητήσετε;
Αυτό το πεδίο είναι υποχρεωτικό
Αυτό το πεδίο είναι υποχρεωτικό
Αυτό το πεδίο είναι υποχρεωτικό
Αυτό το πεδίο είναι υποχρεωτικό
Αυτό το πεδίο είναι υποχρεωτικό
Αυτό το πεδίο είναι υποχρεωτικό
Αυτό το πεδίο είναι υποχρεωτικό
Αυτό το πεδίο δεν είναι έγκυρο
Αυτό το πεδίο είναι υποχρεωτικό