Οι διαρροές αέρα δεν είναι παιχνίδι.

Οι διαρροές αέρα δεν είναι ορατές με μια πρώτη ματιά, αλλά μπορεί προφανώς να προκαλέσουν  ζημιά και επιπτώσεις στα εργαλεία και τα εξαρτήματα. Ο πεπιεσμένος αέρας ευθύνεται για το 10 έως 30% της κατανάλωσης βιομηχανικού ρεύματος, καθώς εξ’αιτίας των διαρρροών στα συστήματα πεπιεσμένου αέρα μπορεί να αποτελέσει μια κύρια πηγή απώλειας ενέργειας. Tο 42% κατά μέσο όρο των απωλειών ενέργειας μπορεί να εξοικομηθεί μειώνοντας τις διαρροές αέρα. Βελτιώστε την εξοικονόμηση ενέργειας και  αυξήστε την αποτελεσματικότητα στην παραγωγή.


Οι διαρροές αέρα ευθύνονται για:

  • Απώλειες παραγωγικότητας λόγω πτώσης πίεσης κατά τη χρήση πνευματικών εργαλείων
  • Υψηλότερα κόστη συντήρησης καθώς το σύστημα λειτουργεί αυξάνοντας την ανάγκη για συντήρηση και επισκευή
  • Μεγαλύτεροι χρόνοι εκτός λειτουργίας εξοπλισμού που οφείλονται σε μεγαλύτερα διαστήματα συντήρησης Μειωμένος χρόνος ζωής εξοπλισμού καθώς το συνολικό σύστημα πρέπει να αντικατασταθεί συχνότερα

Τετραπλή εξειδίκευση για τη βελτίωση των λειτουργιών παραγωγής.

4 υπηρεσίες προληψης για μία μοναδική 360° λύση η οποία βοηθάει στην βελτίωση εξοικονόμηση ενέργειας και αποδοτικότητα της παραγωγής.
Πρόγραμμα διαρροών αέρα LOCTITE

4 υπηρεσίες πρόληψης
ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΑΕΡΑ

Σε συνεργασία με τον διανομέα συνεργάτη μας, χρησιμοποιούμε έναν ανιχνευτή διαρροών με υπερήχους για τον εντοπισμό διαρροών μέσα στο εργοστάσιο.
Όσο πιο γρήγορα εντοπίζεται οποιαδήποτε απώλεια αέρα τόσο πιο γρήγορα ο εξοπλισμός μπορεί να επιστρέψει στη βέλτιστη απόδοση.

Τεκμηρίωση και Υπολογισμός

Κατά τη διάρκεια μιας έρευνας στο εργοστάσιο, οι ειδικοί μας εντοπίζουν το σημείο και την σοβαρότητα της διαρροής και επισημαίνουν με ταμπελάκι την κατάλληλη περιοχή. Όλη η πληροφόρηση συνοψίζεται σε μια περιεκτική αναφορά η οποία καταγράφει τις απώλειες διαρροής και τα σχετιζόμενα κόστη.

Για να υπολογίσετε το ύψος της εξοικονόμησης μέσα στο εργοστασιό σας, επισκεφτείτε τον Υπολογιστή Κόστους Διαρροής

ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΑΕΡΑ LOCTITE

Σε περίπτωση μιας διαρροής αέρα, οι ειδικοί μας και οι διανομείς συνεργάτες μας παρέχουν προϊόντα για την επισκευή του εξοπλισμού σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Οι λύσεις περιλαμβάνουν συγκολλητικά, στεγανοποιητικά, ταινίες και σπρέι-όλα αποδεδειγμένα και διαπιστευμένα από τη βιομηχανία και τα οποία φέρουν εγκρίσεις και πιστοποιητικά.

LOCTITE 577 Στεγανοποιητικό Σπειρωμάτων
LOCTITE 518 Στεγανοποιητικό Φλαντζών
LOCTITE SF 7063 Καθαριστικά
LOCTITE SI 5075 Ταινία επείγουσας επισκευής
LOCTITE 55 Στεγανοποιητικό Σπειρωμάτων
LOCTITE 542 Στεγανοποιητικό Σπειρωμάτων

Εκπαιδεύσεις Συντήρησης LOCTITE

Οι ειδικοί μας πραγματοποιούν ένα πρακτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα Συντήρησης LOCTITE με το προσωπικό συντήρησης επί-τόπου στις εγκαταστάσεις για να τους βοηθήσουν στην αναγνώριση των διαρροών, να μάθουν την κατάλληλη επιλογή προϊόντος και τις μεθόδους εφαρμογής. Αποτέλεσμα-βελτιωμένη απόδοση συνολικά.

Επιλέξτε εδώ για εκπαιδεύσεις και Webinars

Downloads

Επικοινωνήστε μαζί μας Ανίχνευση διαρροών αέρα; Προϊόντα; Υπολογισμός;

Γρήγοροι Σύνδεσμοι
Πολυμέσα & Λήψεις